Hvornår har du brug for en webhost? En god måde at besvare dette spørgsmål på er ved at se på dit budget og dine behov. Hvis du lige er begyndt med din virksomhed og ikke har meget kapital, er det bedst at vælge den billigste løsning, der er tilgængelig. Hvis du derimod ønsker at vokse hurtigt og få mere trafik på dit websted, kan det være investeringen værd at investere i en bedre hostingplan. For at finde ud af, hvilken hosting service der passer bedst til dine behov!

Der er et par ting, du skal overveje, når du leder efter det helt rigtige og bedste webhotel:

Placering – Hvor er din målgruppe? Hvis du henvender dig til folk i et bestemt land, er det måske bedst at vælge et hostingfirma i det samme land. Glem ikke at tjekke, om der er nogen ekstra skat eller toldgebyr, forbundet med forsendelse af et produkt til dig.

Pålidelighed – Når du leder efter webhosts, bør pålidelighed være en af de vigtigste ting at kigge efter. Et hostingfirma skal være i stand til at holde dit websted online 24/365, med andre ord hele året rundt!

Data – Dette er, hvor mange data du kan overføre hver måned fra dit websted. Hvis du ønsker mere trafik og planlægger at have mange brugere eller billeder i høj opløsning på dit websted, skal du have et højere abonnement.

Kundeservice – Dette er også noget, du skal overveje, når du leder efter webhosts. Er der nogen, der kan hjælpe, hvis dit websted går ned eller ikke fungerer korrekt? Har virksomheden kundesupport døgnet rundt med online chat og telefonnummer tilgængeligt 24/365?

Der findes mange forskellige udbydere, og oftest, så bør man vælge det webhotel, som opfylder ens behov. Tjek de forskellige udbydere ud, og vurder i sidste ende. Du kan også prøve at kontakte firmaet, og hvis de er nemme at få fat i, og rare at snakke med, så har du en ide om, hvordan firmaet reelt er.