Ønsker du at give dit barn et legetæppe, som han eller hun kan lege trygt på. Filibabba legetæppe sørger for at gøre den trygge leg for de helt mindste til en realitet. Filibabba legetæppe vil med garanti gøre legen ekstra tryg for den lille, og ikke mindst sørge for at formindske diverse bekymringer for forældrenes side. Forældrene kan trygt lade deres lille guldklump lege trygt, uden nogen form for bekymring.

Filibabba legetæppe gør den sikre leg til en realitet, uanset hvor barnet befinder sig. Den lille kan til hver en tid slippe legen løs på det bløde og rare legetæppe. Legetæppet fra Filibabba vil sørge for, at forældrenes lille guldklump ikke kommer til skade, under selv den vilde leg, da barnet har et blødt underlag. Udover dette vil barnet ikke fryse, under legen, da et legetæppe vil holde kulden væk fra de kolde gulve i hjemmet, dermed vil der ikke være risiko for, at den lille bliver forkølet, under legen.

Skab en tryg leg for de mindste ved hjælp af Filibabba legetæppe

Filibabba legetæppe har mange helt fantastiske fordele, som vil være til stor gavn i enhver børnefamilie. Et legetæppe fra Filibabba er et must at have for de helt mindste, da et legetæppe gør legen sikker, og dermed vil den lille undgå at komme til skade, under den udviklende og eventyrlige leg hjemme i stuen, eller på børneværelset. Et legetæppe fra Filibabba har de fineste design, som med garanti vil falde i smagen hos både børn og voksne pga. det enkle og stilrene design, der vil give det fineste udtryk på ethvert børneværelse.

Filibabba legetæppe gør legen en tand sjovere for de helt mindste. Et legetæppe fra Filibabba er perfekt til de små børn, da dette kan bruges på kravlegården, gulvet eller hvor man ønsker, dermed kan man nemt flytte et legetæppe fra sted til sted, så barnet dermed får en tryg leg, uanset hvor barnet befinder sig. Et legetæppe vil passe ind i ethvert hjem og til enhver smag pga. det stilrene design.

  • Et legetæppe fra Filibabba fås i mange forskellige farver, dermed vil der altid være et legetæppe, der passer til barnets værelse og smag
  • Legetæpper fra Filibabba med skum vil give barnet en god sikkerhed, når det er tid til at træne barnets balance, da skummet legetæppet besidder vil beskytte barnet, hvis han eller hun skulle miste balancen
  • Et legetæppe gør legen en tand sjovere og mere behagelig for forældrenes lille guldklump

Tryg leg for børn  

Den trygge leg for barnet er særligt væsentligt. Alle børn elsker at lege, hvor barnet vil have kontakt til andre børn, hvor barnet løbende lærer nye ting. Det er vigtigt at skabe en tryg base for barnet, under legen, da den trygge base er med til at slukke barnets tilknytningssystem gennem denne tryghed. Dermed kan barnet anvende alt han eller hendes energi til barnets udvikling, i stedet for, at barnet hele tiden bruger sin energi på andre ting. Gennem denne leg vil barnet udvikle han eller hendes fantasi, hvor barnet samtidig kan have det sjovt gennem legen. Når barnet leger, så vil han eller hun lærer at sammensætte historier og ikke mindst lærer at arbejde sammen med andre på tværs af uenigheder og forskelligheder. Et legetæppe fra Filibabba vil indlede til en tryg og sikker leg, hvor barnet kan lege frit og udvikle sin fantasi og tænkning, samtidig med at lege i han eller hendes trygge base.