Ideen om at købe sengetøj i en butik kan virke som et forældet koncept, men der er stadig nogle fordele ved det. En af fordelene er, at du rent faktisk kan røre og føle produktet, før du køber det. En anden fordel er, at du har mulighed for at se på alle dine muligheder uden at føle dig presset af tid eller andre mennesker, der venter på dig. Men mange foretrækker nu at handle fra deres eget hjem takket være bekvemmelighedsfaktoren, og fordi de kan spare mange penge, når priserne er billigere online. Vi kender alle sammen Jysk sengetøjslager, men hurtigt er Rex sengetøj kommet ind på det danske marked, som er prisvenlige og handler primært med sengetøj og lagner til sengen.

Vi vil her gennemgå kort om, hvad du kan købe hos Rex sengetøj:

Bambus Sengetøj

En meget førende og populær vare, som Rex sælger, er bambus sengetøj. I takt med at vi er begyndt at tænke mere bæredygtigt, når vi handler ind til vores hjem, så gælder det også vores sengetøj. Bambus er en god mulighed, fordi det er en bæredygtig ressource, der vokser hurtigt og ikke kræver pesticider eller gødning at vokse. Det er også meget blødt og behageligt, hvilket er grunden til, at bambussengetøj er blevet så populært i de senere år, og så har det en lækker kvalitet!

Sengetøj af uld

Hvis du er på udkig efter noget lidt varmere, sælger Rex også uldsengetøj af uld . Uld er en naturlig isolator og holder dig varmere om vinteren og køligere om sommeren. Det hjælper også med at regulere din kropstemperatur, hvilket især kan være nyttigt, hvis du lider af allergi eller astma. Sengetøjet er lavet af merino-uld og kradser ikke!

Sengetøj til baby og junior

Børn i alle størrelser behøver naturligvis ikke at snydes for lækkert og bekvemt sengetøj. Størrelsen på babydynen er 70×100, hvor du kan vælge mellem både bambus og uld-sengetøj. Juniordynen er lidt større, den måler 100×140, og her vil du også kunne vælge lækre kvaliteter. Børn vil oftest faldet hurtigere i søvn, hvis betrækket er mere komfortabelt for dit barn.

Lagner

Rex sælger naturligvis også lagner! Du kan vælge et lækkert og bæredygtigt bambus lagen efter din størrelse på sengen. Et lagen, der ikke kradser og generer. Vælg mellem flere forskellige farver, så det matcher dit sengetøj.

Mangler du nyt sengetøj eller lagner til din seng? Så er det bare om at hoppe ind på Rex hjemmeside, se webshop og se deres udvalg. Du kan læse meget med om fordelene ved bambus og merino uld i forhold til din søvnkvalitet.