Det at købe gaver er ikke altid det nemmeste i verden, men der findes et par tips og tricks.

Hvis ikke du er verdenmester i at købe gaver, så læs lige med her. Det er nemlig ikke helt så svært som du tror. 

Nogle mennesker kan være utrolig svær at købe gaver til, de ønsker sig intet du aner ikke hvad du skal købe. Specielt mænd kan her være ekstra svære. Der er ingen ønsker at komme efter ud over ny båd, motorcykel, fælge til bilen eller måske et kæmpe tv. 

Det er dog knap så tricky som du tror. Mænd har nemlig næsten altid et eller andet de går op i. Det kan være sport, det kan være haven eller måske fluefiskeri. Uanset hvad det er, så elsker de tilbehør, gadgets og udstyr til det de bruger fritiden på. 

En ting mænd også sætter pris på er en flaske af deres favorit spiritus. Er han vild med rom, så køb en god flaske og se ham lyse op. 

Kvinder og det de gerne vil se under træet!

Kvinder er langt bedre end mænd til at ytre deres ønsker. De har næsten altid en lang ønskeseddel du kan følge slavisk. Du skal bare lige holde dig fra faldgruberne, de findes nemlig. Ønsker hun sig tøj eller frækt lingeri, så husk at have styr på størrelsen. Glæden er knap så stor hvis du køber det et par numre for stort. 

Hvis du gerne vil springer lidt udenfor ønskeseddel området, så er kvinder vilde med selvforkælelse. Et gavekort til en kosmetolog eller en dag i spa er helt genialt. Det kan også være en tur i biffen eller måske en café tur til hende og en veninde. 

Hvis du tør, så er en fræk gave som f.eks. sexlegetøj eller bundløse trusser også hos mange en god gave. Hvis du gør det rigtigt bliver hun glad og i et helt bestemt humør. Husk blot lige at hun nok ikke skal åbne den gave når familien sidder og kigger med ved juletræet.