I dagens samfund er det vigtigt at have et rent og sundt miljø i hjemmet. Hvis du ønsker, at dit hus skal være så rent som muligt, så er en af de første ting, som du bør overveje at udskifte, toilettet på dit badeværelse. Mange mennesker ved det ikke, men toiletter kan bringe bakterier ind i et hjem hver dag! I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvordan du kan opleve renhed og friskhed med et luksustoilet fra douchetoilet.

Luksus med luksus på

Et luksustoilet er en luksuriøs tilføjelse til ethvert badeværelse. De er kendt for deres avancerede funktioner, der sikrer, at du oplever friskhed og renlighed, hver gang du bruger toilettet. Selv når en anden allerede har brugt det, eller når nogen forlader det på en uhygiejnisk måde, har disse toiletter fantastiske vådservietter, der ikke kun tørrer snavs væk, men sørg også for, at toilettet er helt rent for dig.

Et luksus-toilet har mange avancerede funktioner, herunder et opvarmet sæde og en fodvarmer, så du vil føle dig godt tilpas, hver gang du bruger det. Det kan endda have et automatisk skyl, hvilket gør det meget mere bekvemt at bruge dem end traditionelle toiletter! Luksustoiletter er også miljøvenlige, fordi desparer vand og hjælper med at reducere dit CO2-fodaftryk.

Så hvis du ønsker at føle dig ren og frisk, hver gang du går på toilettet, så overvej at udskifte dit traditionelle toilet med et luksustoilet fra douchetoilet! Du vil blive overrasket over, hvor meget dette vil forbedre dit liv. Bestil dit luksustoilet på douchetoilet.dk i dag.

De koster, men til gengæld sparer du tid

Et luksustoilet er dyre, men til gengæld kan de også spare dig for en masse besvær. Der er ingen der nyder at rengøre toilettet, både fordi det er fyldt med bakterier, og så er det bare uhygiejnisk. Et luksustoilet klarer en daglig rengøring, så du skal gøre mindst muligt. Du sparer endda penge på toiletpapir, fordi toilettet både vasker dig, og tørre dig efter dit toiletbesøg.

Varme i brættet

Selv de mest simple luksustoilette kan nogle vilde ting. Ikke nok med at der er flere indstillinger til at vaske dig og tørre dig med, så er der også sædevarme i selve brættet. Om vinteren, når brættet er koldt, så kan toiletbesøget ikke går hurtigt nok! Tænd for varmen i brættet, og du vil pludselige have mulighed for at slappe af og tage den tid, det tager.

Fri for dårlig lugt

Vi kender alle det, at vi dårligt tør gå ud af toilettet, hvis du andre skal bruge det efterfølgende, det er pinligt og uhygiejnisk. Men et luksustoilet har en integreret suger, som støjsvagt suger dårlig lugt med sig, så man netop kan blive fri for at toilettet lugter efter ens besøg, og at det bevæger sig rundt i huset.

LED lys og automatisk sensor

Ej at glemme lyset i toilettet. Der er LED lys i toilettet, så der ikke er noget, der går ens næse forbi. Sågar om natten, lyser toilettet i svagt lys. Toilettet har desuden en sensor foran, så den vil automatisk åbne brættet, når du bevæger dig mod det, og når du forlader det, lukker den brættet til.