Hvis du overvejer at renovere dit badeværelse, er der mange ting, du skal tænke over. Du har mulighed for at designe det præcis, som du ønsker det – så hvad forhindrer dig i det? Måske har du dog brug for hjælp til renoveringen, og her kan Ahlgreens Murerfirma hjælpe dig. De vil skabe et badeværelse, der passer perfekt til dine behov!

Renoverering af badeværelse er en dyr post

Et af de dyreste ting at lave i et hus er et badeværelse, efterfulgt af køkkenet. Men heldigvis tilbydes der konkurrencedygtige priser, så man kan få det, lige som man ønsker. Men inden man begynder projekt badeværelse, så bør man tænke over nogle ideer til design. For når det skal renoveres, så kan man lige så godt få udløsning for alle de drømme, man har. Hvis man altid har drømt om et badekar, så er det nu, at det skal indlogeres i dine planer.

Det er også vigtigt at tænke over, når man designer sit badeværelse, at det er et badeværelse, som vil kunne stå i mange år. Gennemtænk alle dine drømme, om de nu er realistiske og relevante. Hvis du drømmer om et badekar til dine børn, men om under 10 år er flyttet hjemmefra, så er det måske ikke så nødvendigt med et badekar alligevel?

Overvej gerne følgende:

Hvordan skal badeværelset indrettes?

Den billigste måde at renovere på, at helt klart at lade toilettet stå, hvor det står, samt brusenichen og håndvasken. For hvis først man begynder at rykke rundt på afløb, og kloaker, så bliver det en dyr post, for her skal du have en VVS’er ud. Men hvis indretningen af det nuværende badeværelse, er helt skævt, så kan det blive en nødvendighed, for at få det bedste ud af rummet. Lav en slags skitse over, hvordan du ønsker at indretningen skal se ud, så man får den helt rette indgangsvinkel i forhold til døren, vinduet og rummets vægge.

Skal der implementeres badekar eller spa?

Er du en af dem, som altid har drømt om at badekar eller spabad på toilettet? Så indret det ind i dine planer. Der skal naturligvis være plads til det, men der findes også en masse praktiske indretningsmuligheder i dag, så man kan få det som ønsker det. Der er mange positive aspekter ved et badekar. Har man børn, vil de elske at komme i bad lige pludselig, og man som voksne, har muligheden for et dejligt, varmt karbad, uden stress og jag.

De øvrige detaljer

Når din oversigt over badeværelset er gjort klar, så kan du kontakte en murer. Ahlgreens Murerfirma udfører badeværelser efter dine ønsker, så det vil være et oplagt valg at vælge et firma, der rent faktisk lytter til dine ønsker.

Du skal være opmærksom på, at muren gerne vil have flere detaljer om dit nye badeværelse. Her med tanke på fliser, hvilken farve skal de være, skal fliserne være ens på gulvet som i brusenichen. Skal armaturene i henholdsvis bruseren og håndvasken være indbyggede? skal du have gulvvarme?. Mange spørgsmål, som du også bør overveje et svar til.