Du flytter din virksomhed til en ny bygning! Tillykke, du har truffet en god beslutning. En flytning er altid vanskelig, men det er indsatsen værd. Her er nogle praktiske ting, du skal overveje, når du foretager denne store flytning:

Lav et økonomisk overblik

Det kan være dyrt og tidskrævende at flytte, så sørg for, at du har nok penge til side til flytningsprocessen. Lav et skema over de udgifter, det vil koste firmaet, med cirka priser. Hvortil man lettere vil kunne danne sig et overblik over flytingen rent økonomisk. Det er også vigtigt, at du begynder at planlægge tidligt, for selv små detaljer, som f.eks. at få installeret internet i dine nye lokaler bør overvejes i god tid inden .

Hvis du har ansatte, skal du sørge for at informere dem på forhånd om flytningen, så der ikke opstår problemer. Hvis virksomheden flytter til et lokale langt væk, så kan det blive, måske blive en udfordring for nogen medarbejder at komme til og fra arbejde, især hvis de bruger det offentlige. Det er også vigtigt, at de ved, hvordan de kan komme ind i din nye bygning, hvis sikkerheden er strengere end før.

Det skal flyttes

Alle virksomheden, ejendele skal flyttes, det gælder borde, stole, interiør, men også alt det tekniske. Internette skal skiftes, så det er klart i de nye lokaler, men skal også huske at indberette, at ens virksomhed flytter adresse, som nemt og hurtigt kan gøres online i dag.

Når du skal flytte din virksomhed, anbefales det, at du benytter professionelle flyttefirmaer. Lad Viking Flytteservice hjælpe dig med din erhvervsflytning. De kan hjælpe med de tunge løft og transport af virksomhedens ejendele. Det er også vigtigt at vide, hvad hver enkelt person på kontoret skal gøre i denne periode; hvem skal pakke sine egne ting? Hvem skal arbejde på stedet i løbet af flytningen? Er det overhovedet noget, de ansatte skal være med til, eller ønsker firmaet, at det er de professionelle flyttefolk, som rykker alle tingene.

Minimer stressen på flyttedagen

Flyttedagen er stressende nok, uden at dine medarbejdere skal bekymre sig om, hvor de skal lægge deres egne ting. Du kan være sikker på, at Viking Flytteservice tager sig af det hele og gør flytningen så stressfri som muligt for dig og alle andre involverede parter.

Så snart alt er flyttet ind i den nye bygning, er det tid til at overveje, hvordan kontoret skal se ud og drives. Start med at pakke alt det ud, der er blevet flyttet, og beslut derefter, hvordan du ønsker, at din nye arbejdsplads skal se ud. Herefter kan man selv indrette den nye arbejdsplads, eller man kan hyre en indretningskonsulent, så man ikke selv skal tænke på det. 

Det er nemlige ikke ligegyldigt hvordan arbejdspladsen indrette, for det er vigtigt, at de ansatte, som skal bruge mange timer af sit liv på stedet, føler sig godt tilpas. Lækkert interiør, god belysning og godt indeklima, er nogle af de ting, som man kan være særlig opmærksom på, på en arbejdsplads. Sørg for, at anretningen er enkel, hyggelig og skaber god stemning.