Vil du have Bali i baghaven? Det er måske ikke hvert år, at feriebudgettet rækker til din drømmerejse. Men fortvivl ikke! Det er ikke altid så meget, der skal til, for at få “summer-viben”  at føle der hvor du er. Fyld kalenderen med små, sjove oplevelser, fester og masser af selvforkælelse, og få en uforglemmelig sommer! 

Her er tre bud på, hvad du kan lave – og der er noget for enhver smag. 

Lav sorbet af spændende frugter 

Gastronomiske oplevelser er for mange en fast del af ferien til udlandet. Heldigvis behøver du kun at tage rejsen ned i det lokale supermarked for at finde eksotiske og anderledes frugter. Flyv afsted og vær kreativ – du kan ikke gøre noget forkert!

Har du æggehvider, sukker og en fryser kan du fx lave dine egne, forfriskende sorbet-is af mangoer, dragefrugter eller papayaer. 

Nyd dem i et højt glas med en glimmerparaply i – det føles næsten som Thailand, ikke? Dine børn vil elske denne sjove, nemme aktivitet.

Invitér vennerne på temafest 

Farverige drinks, dans til den lyse morgen og diskolys. 

Inviter alle dem, du kan lide, til temafest i baghaven – og lav gerne en dresscode. Der er ikke noget som en god sommerfest, hvor mørket aldrig rigtig falder på, og hvor den ene time tager den anden i dans og drinks. Dine venner vil elske dig for at invitere til et brag af en fest.

Hawaii-tema, charter-tema eller grisefest? Kun fantasien (og dine gæsters gå-på-mod) sætter grænser!

Romantisk spa-date på terassen 

En kølig, dansk sommeraften med kold champagne og jordbær i et varmt spabad er noget ganske særligt. 

Med et oppusteligt spabad slipper du for alt besværet med at renovere badeværelse. Disse oppustelige spabade findes i alle prisklasser, og der er noget for enhver smag. De er nemme at håndtere, og kræver ikke meget tid før du kan nyde det varme, boblende vand.

Det skal bare pustes op og kobles til vand og voilá! Du har nu den skønneste, romantiske hjemme-wellness, og er klar til at invitere dit hjertes udkårne på en romantisk sommer-date.