De der kapok dyner og det der bambus sengetøj er på alles læber efter hånden. Hvad er der med det, og hvordan er det blevet så populært. Jo det vil jeg gerne give dig et bud på et svar på. Vi må se om det bliver i denne artikel, eller den næste. Jeg har det nemlig med at skrive lidt løst her på tråden. Kapok dyner er super gode for både dig og for miljøet, og det er de fordi der ikke skal ressourcekrævende processer til for at producere dem, som fx med gåsedun eller edderdun for den sags skyld. Kapok dyner er også temperaturregulerende og fugttransporterende. 

Kapok dyner er temperaturregulerende

Tænk engang, temperaturregulerende dyner, hvor fedt kan det blive, altså når det gælder sovning. Jo, temperaturen har da meget at sige når man sover, og hvis dynen er så temperaturregulerende som den er kendt for at være, ja så er der vel i bunden ikke grund til at den også er fugttransporterende. Men det har moder jord altså sørget for at den er, helt uden at vi har skulle hjælpe med nogen tilsætningsstoffer, eller andre former for naturlige addons. 

Det samme gælder bambus sengetøj

Det er jo ikke kun dynen det handler om, når det handler om hvorvidt det vi putter over os er med til at skabe en bedre søvn, eller en dårligere en af slagsen. Nej sengetøjet har skam også en hel del at sige. Og her er det så at bambus sengetøjet kommer ind i billedet. Bambus sengetøj er nemlig også både temperaturregulerende og fugttransporterende, begge to ord er så dejligt lange, men denne gang fik jeg skrevet dem helt ude at skulle bruge autokrrekt. Så der kommer altså et eller andet ud af de her typer artikler. Eller der kommer faktisk meget ud af dem, men det er jo en helt anden sag, som vi kan komme ind på en anden gang. For nu må du have en god dag, jeg håber at du fik et eller andet ud af artiklen her.