Sommeren var lige rundt om hjørnet, hvilket betyder at det snart var tid til den årlige sommerhavefest, hvor alle vores venner og familie samles til en fantastisk dag fyldt med glæde og spænding. Vi besluttede os for at gøre festen ekstra underholdende i år, ved at bestille både en hoppeborgen og slush-ice maskine fra Festgear. Til vores overraskelse tilbød Festgear et tilbud på deres popcornmaskine grundet vores køb af 2 af deres produkter allerede, hvilket var et tilbud vi slet ikke kunne takke nej til, og ville gøre vores dag så meget bedre. 

Børnene legede og morede sig på hoppeborgen, mens de nød forfriskende slush-ices i sommervarmen og kunne nyde varme popcorn, mens de skulle køles ned. Og selvom det næsten kun var børnene der benyttede sig af hoppeborgen, kunne de os ældre, ikke stoppe sig selv fra at nyde popcorn og slushices. Vores beslutning om at leje fra Festgear viste sig at være den helt rigtige, da de ikke kun leverer kvalitetsprodukter, men også sørger for en problemfri levering og opsætning.

Det var utroligt at se, hvordan hoppeborgen, slush-ice maskinen og popcornmaskinen samlede folk i alle aldre og skabte et festligt og livligt miljø. Festgears udlejning var virkelig et hit, og det tilføjede den perfekte dosis af sjov og glæde til vores havefest. Det var virkelig en opgradering i forhold til de forrige sommerhavefester vi tidligere har haft, og tænker at det måske skulle gøres på samme måde de kommende år.

Festgear viste sig at være en pålidelig og professionel udlejningspartner, der leverede kvalitetsprodukter og enestående service. Deres hoppeborg, slush-ice maskine og popcornmaskine blev højdepunktet i vores sommerfest og skabte fantastiske øjeblikke for alle vores gæster.

Vi opdagede, at leje fra Festgear ikke kun tilføjede ekstra sjov og glæde til vores sommerfest, men også gjorde hele arrangementet mere mindeværdigt og specielt. Vi kan varmt anbefale Festgear til alle, der ønsker at gøre deres næste fest eller begivenhed til noget helt særligt.