Der er stigende priser i det danske samfund, så selv de ellers billigste varer som gær, yoghurt og æg er steget markant i pris. Ligeledes er der prisstigninger på benzin, varme, strøm og huse og håndværkere er meget svære at få fat i. Alle disse nye faktorer er med til at skabe en ny virkelighed i det danske samfund, hvor vi bliver nødt til at tænke nyt, når det kommer til, at vi gerne vil renovere vores hjem. Det er blevet meget dyrt at købe et nyt hjem, fordi boligpriserne har taget himmelflugt og håndværkerne er meget efterspurgte for tiden. Yderligere er materialer fra udlandet enormt forsinkede, fordi de strander forskellige steder i Europa. Alt i alt, hvad gør man så, når man gerne vil give sit hjem en make over? Det ser vi nærmere på i denne artikel, hvor i især kigger på, hvordan du med lækker maling kan modernisere dit hjem til UG. 

Læs med her. 

Skønne farver giver et nyt look

Hvis du gerne vil have et nyt look til dit hjem uden at have de største guldpenge i lommen, så er det på tide at så på, hvordan du selv kan modernisere dit hjem med skøn maling. Nye farver på væggene kan sagtens få hjemmet til at fremstå som nyt og dermed kan en klat maling gøre meget for, at du føler, at du har fået et nyt og unikt hjem sammen med din familie. Maling kan være den samme farve i hvert rum, så der er et gennemgående tema eller det kan være forskellige farver i hvert rum. Det bestemmer du. Farverne kan være lyse i pastel toner, så det bliver forår og sommer associationerne, der kommer til at dominere. Det kommer igen an på, hvilke møbler I har og hvilken stil, I i øvrigt har i hjemmet. Snak med familien om det og måske vil børnene gerne bestemme farven på deres egne værelser. 

Involver børnene i processen

Der er ikke noget som at have sit eget værelse som barn. Det er et helt unikt univers, hvor man kan lege, have hemmeligheder og lave te selskaber eller lege med LEGO eller supermand, Spiderman eller Batman. Når hjemmet skal have en make over, gælder det også børnenes værelser og involver dem gerne i processen, så de føler, at det er deres hjem, de bestemmer over. Måske ville det være sejt at supplere den skønne maling med nogle stickers på væggen, som barnet særligt godt kan lide.