Er du maler? Og vil du gerne sikre dine kunder så effektive arbejdstimer hos dig som muligt, så er det vigtigt, at du er udstyret med alt det værktøj og de redskaber, der giver dig de bedste forudsætninger for at arbejde så effektivt, som det overhovedet er muligt.

Og det er derfor ikke nok med nogle gode pensler og malerruller, de gode bakker, en ordentlig afdækningstape og alverdens andet grej – selvom det også vigtigt, er der desuden behov for det hjælpeudstyr, der sørger for din sikkerhed. Og det er særligt essentielt, når du arbejder i højden.

Arbejder du ofte i højden?

Som maler vil du ofte komme ud for at skulle arbejde i højder, hvor selv den strakte arm ikke er nok. Det kan være i hjem, hvor der er højt til loftet, men det kan også være til udendørs opgaver, hvor du skal helt op i toppen af en facade på et fleretagers hus.

Uanset hvad, så er det at arbejde i højden forbundet med flere risici, og derfor er det en fordel for dig at gøre brug af et godt rullestillads. Det sørger for, at du kan arbejde uden at skulle bekymre dig om din sikkerhed, da det giver dig et godt fodfæste.

Invester i et rullestillads

Og netop det fodfæste, som et rullestillads giver dig, er også med til at øge din effektivitet. For i stedet for at skulle fifle rundt med malerspande og pensler på for eksempel en stige, har du et ordentligt plateau, som du kan have dit grej med op på. Dermed klan du frit bevæge dig omkring, du får en større rækkevidde, og du kan arbejde i de stillinger, som er mest fordelagtige for dig selv.

Tag derfor et kig på dine muligheder for at investere i et godt rullestillads – det kan for eksempel være hos Specialfabrikken.