Nogle gange er det tid til at forny sin indretning i stuen, og det betyder ofte køb af ny sofa. Sofaen er en stor del af stuens hjerte, og det er derfor vigtigt, at man vælger den rigtige slags. Det kan ofte være svært at bedømme, hvor stor sofaen skal være. Bliv klogere her.

2 personers sofa

En 2 personers sofa er til dig, som enten ikke har den største plads i stuen, eller blot ønsker en mindre sofa, der ikke fylder så meget. En 2 personers sofa er rimelig diskret, og kan tilføre noget elegance til din stue, da den som sagt ikke fylder meget. Nogle gange kan en sofa godt tage meget plads i stuen, men med en mindre sofa som denne, kan du nemt gøre plads til andre ting såsom en flot lænestol, standerlamper, kommoder eller noget helt fjerde. En 2 personers sofa vil også passe perfekt til et par, da man ofte ikke har brug for mere plads, når man blot er to. Denne slags sofa fås i flere forskellige slags forme, stiltyper og stoftyper, så du ikke skal gå på kompromis med din stil.

3 personers sofa

Modsat en 2 personers sofa er en 3 personers sofa en tand større. Her er der enten tilføjet et ekstra modul til sofaen, og ellers er sofaen blevet gjort bredere eller længere. En 3 personers sofa fylder lidt mere, og er ideel hvis du vil have plads til en ekstra person. Denne slags sofa fås også i mange forskellige stiltyper, og her kan du også gå på opdagelse i mange forskellige stoftyper. Her kan du vælge om du vil have en chaiselong på din sofa, så du kan smide benene op efter en lang arbejdsdag, eller om du vil have en helt klassisk sofa.