Et hus er, hvor hjertet er, og et lykkeligt hjem er et, der er rent og velorganiseret. At have de rigtige værktøjer på de rigtige steder vil hjælpe dig med at holde dit hjem i god stand. Så da møblerne i dit hjem afspejler din personlighed, skal du sørge for, at det færdige produkt er mere smagsmand end en sjusket singleton. Fortsæt med at læse og begynd med at inkorporere disse elementer for at få dit hjem til at se og føle sig mere behageligt.

ROBOTSTØVSUGER

Et robotvakuum vil gøre den mindre, men tidskrævende proces med støvsugning lidt lettere. Robotstøvsuger bedst i test har fremragende tæpperensningsydelse, renser godt på hårdttræ, parrer sig med appen, leveres med en automatisk bortskaffelsesbase til snavs og sidder ikke let fast. Et robotstøvsuger kan markant gøre dit liv bedre ved at rydde op i rod for dig med et tryk på en knap.

EN KAFFEMASKINE

Hvad skal en mand gøre, når han ikke har sin morgenkop joe? Det er mere end bare en koffeinforsyning; det er et ritual, der tjener til at jorde dig i dine daglige aktiviteter. Fremragende kaffe kan dog være en vedvarende kilde til nydelse og sensorisk udvikling. En kobber- eller sølvkomfur kaffemaskine eller cafeteria er en smuk præ-digital måde at få din morgenfyldning af de sorte ting til nemme søndag formiddag.

PLEJE KIT

Kropspleje er ved at blive et væsentligt element i mænds og kvinders daglige rutiner over hele verden. Pleje er ikke længere begrænset til den regelmæssige morgenbarbering af ansigtet; det omfatter nu hele kroppen fra top til tå. Der er intet som et nytrimmet skæg, der forvandler dig fra scruffy til stilfuld. Det er ikke altid nemt at gå i frisørsalonen, især hvis du har brug for en hurtig klipning før et Zoom-møde, en date eller en social funktion. skægtrimmer test afslørede, at hvis du har en skægtrimmer derhjemme, kan du få det der bare-venstre-barber-udseende selv mellem besøgene.

EN LANGSOM KOMFUR

Køkkenudstyr er klassificeret i to typer. Det usædvanlige: en mikrobølgeovn s’mores maker; en spaghetti-snurrende gaffel; en krydderipistol; og så videre. Og så er der den forbandede fantastiske slow cooker.

Ordet alene gør ikke retfærdighed til det, der virkelig er en revolutionerende metode til at lave bedre mad med mindre indsats. En langsom komfur forvandler ikke kun billige stykker kød til bløde bidder af restaurantkvalitet, men sikrer også, at middagen altid er klar til dig, når du kommer hjem.

ET HANDYMAN VÆRKTØJSSÆT

Med handymen, der er så let tilgængelige som taxaer, er det ikke længere den emaskulerende katastrofe, det engang var, ikke at være praktisk i DIY-afdelingen.

Sikker på, du kan bruge dine penge til at sende nogen ud, men det er en meget bedre idé at have værktøjerne (og en lille smule viden) til at løse problemet selv.

EN VELASSORTERET HJEMMEBAR

Hvad skete der, da en sen aften blev til en endnu senere aften? Spar dig selv en tur til tankstationen på jagt efter en støvdækket flaske billig sprut ved at fylde din hjemmebar med alle de nødvendige ting.

Når det kommer til berusende midler, skal du holde dig til det grundlæggende: rom, whisky, vodka, tequila og gin bør alle være fast inventar i dit alkoholiske arsenal.

Med hensyn til udstyr er alt hvad du behøver for at gå, fuld bartender, en ryster, sil, forvirring og muligvis noget hovedpinemedicin om morgenen efter.